Tuesday, April 3, 2012

I'm Back..

Bismillahirrahmanirrahim..

Ermm..malam nie tiber2 aku teringat n rindu kat blog aku nie..dah lame tak di update rupenyer..lately nie mase aku memang banyak dihabiskan bersama my second hero..sape lagi kalo bukan Muhammad Irsyad Danish..ermm...tak berkesempatan lagi aku nak wat entri khas tuk Irsyad nie..Insya Allah jika ada kesempatan aku buat nanti yer..

Actually now aku kat kampung halaman..only aku n irsyad..My hubby n Irfan still kat KL lagi..mereka akan pulang ari khamis nie..untuk pengetahuan korang..aku kat kampung nie coz nak bantu mak abah dalam menyiapkan persiapan perkahwinan adik bongsu aku pada ari sabtu nie 7 April 2012..alang-alang aku masih bercuti bersalin lagikan..so aku balik la kampung..bantu ape yang patut..arini memang amat penat sekali...mane taknyer..sesi mengemas umah ..then mop lantai..penat..memang penat..kemas punye pasal..sampai aku lupe yang aku nie masih lagi dalam pantang untuk kerja2 berat nie..tengah2 dok kemas..tiber2 tempat operation aritue rase sakit pulak..huhuh..sakit dow..then aku just wat keje yang simple n senang je..abah aku pun dah pesan.."jangan pakse diri tuk buat keje yang aku takleh wat"..abah pesan lagi.." jangan wat keje berat2..ko tue masih baru lagi dari operate aritue"..huhu.. now aku still ade rase sakit2 kat bahagian perut aku nie..cam pedih2 pun ade..hope tak sakit lagi dah pas nie..aku mesti kena ikut cakap abah tuk more careful bile mengemas n yang penting jangan pakse diri if tak bole nak buat..

jam pun dah kul 11.46 malam nie..mate aku pun dah mengantuk..Irsyad pun dah lena pas menyusu tadi..so sampai sini jelah entri aku tuk arinie..nnti de mase aku update lagi k.. gud nite..assalamualaikum..

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete