Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN



Segmen dari Mr. Ben tuk hari nie..ermm..menarik...so mari kite pakat same2 join dan proud ngan negeri kelahiran kite yang tercenta k..

Sila ceritakan latar belakang anda ...


 - aku isteri kepada En. Azrul dan ibu kepada Irfan Darwisy..
 - aku berasal dari Melaka..
 - umur aku baru je sweet 27 dis coming 25th april..(saje promote lak)
 - aku de 8 adik beradik n aku no 6 yo..
 - degree holder in office system management ( x-student UiTM Dihatiku)..huhu..
 - faveret kaler : merah , hitam , putih..
 - suke travel, layan tenet n baru berjinak2 suke main masak2..



Profesion anda sekarang ?

- aku seorang setiausaha yang begitu setia sekali..kih..kih..

Blog favourite anda .. kenapa ?

- dah penah jawab soalan nie before..aku suke blog :
Mr. Ben, Hanis Zalikha, fatin liyana , amy-ameera n 1001 resepi.. sebab masing2 ade keistimewaan yang menarik aku tuk terus membace setiap entry yg mereka post.. like hal persekitaran yg berlaku, kehidupan as student, make up , life as model and yg paling best..resepi beb..al maklum la dah berkeluarga nie kan..semakin suke main masak2.. hik3..

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

- saper2 punye blog yang nak tunggu loading siap aku leh tido n bangun balik pun tak siap2..aku tak suke blog yang terlalu byk gadget dan melembabkan aku tuk access blog si owner tersebut..


Impian anda terhadap blog anda ..

- impian aku kat blog nie....ermm...erm....hope semakin ramai follower dan pembace yang sudi membace dan menghargai hasil tulisan aku yg tak seberape nie..thanks pade korang yang dah jadi follower aku k..teruskan usaha kite untuk same2 menaik tarafkan industri blogger nie.. hehehe (cam dapat award pulak)..

sekian...love ya.. :)

28 comments:

  1. salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


    jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  2. hye cintabunga..saye dah jenguk ur blog tadi.. :)

    ReplyDelete
  3. menetap di melaka? bolehlah jumpa weekend ni sebab saya balik kampung masa tu... ;)

    ReplyDelete
  4. nope..saya duk kl skang..kg halaman kat melaka..aiza duk mane??

    ReplyDelete
  5. salam .

    sama² join segmen abg ben :)

    http://noraimismail.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  6. nama anak sedap! fveret kler same lah! hehe~

    semoga anda dan blog akan terus maju dan dikenali ramai~ amin

    ReplyDelete
  7. hidup blogger..hehe :)
    kunjungan dr segmen abg ben

    ReplyDelete
  8. singgah dari belog abg ben.....
    saya org selangor..


    jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  10. saya sekarang tinggal kat meru, keje kat PJ, kg kat melaka n negeri sembilan, lusa balik kg.. bestnye... tak sabar....

    ReplyDelete
  11. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  13. SaLam ZiaRah DaRi SiS... DaTanG DaRi NeGeRi YaNG SaMeR... oRaNG MELAKA!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  14. salam ziarah..

    salam perkenalan dr sy..

    http://fashah84.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan dari Arol Mubin - anak jati Melaka. :) Arol pun kurang suka blog yang lambat loading. Terus close jek. ;D

    ReplyDelete
  16. melawat blog orang melaka oleh orang melaka...
    salam perkenalan...

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan...
    jom la saling berfollow.
    tq.

    ReplyDelete
  18. Salam Perkenalan dari Melaka... sahabat Satu Bendera, Satu Negeri dan Satu Malaysia... hehehe

    http://topimagine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. hai..Opah jenguk2 blogger Melaka :)

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  20. thanks korang yg sudi jenguk my blog..kunjungan balas akan menyusul k.. love ya..

    ReplyDelete
  21. hihihi name pon setiausaha...mesti lah setia betui takk? :)

    meh ke rumah..
    ~like mother like son~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  22. haloo...orang melaka...

    jengukkan dari negeri jiran..

    jom ke blog sy..

    http://eintanpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. MENJENGOK BLOGGER MELAKA.. :) DARI BLOG BRO BEN..

    ReplyDelete
  24. selamat berkenlan...:)
    prince blogger kl...
    jom jadi member nak?
    :)

    ReplyDelete