Friday, March 18, 2011

Zizan Raja Lawak Menyanyi???

haishh...aku minat giler kat zizan raje lawak..dye nie dah la lawak..selambe lak tu..lagi satu yang aku suke pasal dye ..sepanjang yang aku tau..memang takde la kontroversi yang dye cetuskan tuk membuatkan peminat dye menyampah ...tapi makin suke ade la..coz cara dye memang sempoi.. zizan nie bermule memang dari bawah..n now..Alhamdulillah rezeki dye kan...dari pelawak then jadi pengacara, de program sendiri n finally jadi penyanyi dengan terhasilnye lagu duet zizan ngan dina era yang bertajuk Selamat Tinggal..first time aku tengok video clip nye..aku dah suke..zizan memang ade talent tuk jadi artis serba boleh..


tak sabar aku nak tengok zizan bergandingan ngan sharifah shahirah n raja azura kalo tak silap aku tuk mengacarakan Anugerah Bintang Popular Berita Harian tuk tahun nie..mesti best... klah tanpe membuang mase lagi..ape kate jom kite layan video nie.. :)





video

3 comments:

  1. zizan kwn abg queen..ms skolh gile melawak xhengat!hehe

    ReplyDelete
  2. adehh, jd peyanyi pulak? murah rezeki dea. huhu.

    ReplyDelete
  3. yeker queen..,bestnye..nnti smpikan salam kat zizan k.. :)

    ReplyDelete